Stålprofil er en grossist, forhandler og produsent innen byggebransjen med hovedvekt på produkter relatert til blikkenslagere, taktekkere, ventilasjonsmontører, ventilasjonsentrepenører og byggevarer. Hovedmarkedet vårt er Vestfold, Buskerud og Telemark hvor vi har faste kjøreruter. Vi leverer også til andre deler av landet i samarbeid med våre landsdekkende fraktleverandører.

Stålprofil er den eldste privateide grossisten i bransjen og feiret i år 2014 at vi har vært 30 år i bransjen!

Stålprofil ble etablert i 1984 og jobber mot vår filosofi om å være en totalleverandør til blikkenslagere og entreprenører. I 1987 flyttet Stålprofil inn i dagens lokaler for lager og administrasjon. I 1989 startet vi produksjon av ventilasjonsrør. For bedre lagring av rør og krav til renhet ble en ny hall bygget i 2000. I 2006 kjøpte vi enda en spiromaskin for å øke effektiviteten. I 2011 bygget vi på 1000m2 til for lager og har i dag nærmere 4000m2 under tak.

Vi har levert til mange anerkjente bygg her på østlandet som blant annet Bi Oslo, Storo Kjøpesenter, Ikea Slependen, Operaen i Oslo, Halden Fengsel, Storskolen i Larvik, Teigar Skole på Nøtterøy, Færder skole i Tønsberg osv.

Vi er i dag 14 ansatte som sammen har lang og bred erfaring innen vår bransje. Kundeservice og konkurransedyktige priser er noe som kjennetegner oss og som vi streber mot hver eneste dag!!

Vårt motto er:

Vår ekspertise er din styrke med kunden alltid i fokus

Vår filosofi er:

Vår filosofi er å være en totalleverandør til blikkenslagere, ventilasjonsbedrifter og entreprenører i vår bransje. Vi skal være best på service med kunden alltid i fokus. Det vi ikke har det skaffer vi.

Vår miljøpolicy er:

I vår virksomhet skal det skapes et trivelig og sikkert arbeidsmiljø for alle ansatte. Vi skal overholde myndighetskrav og egne krav som gjelder for vår virksomhet. Vi skal også ta vare på virksomhetens bygninger og materiell, forhindre belastning på det ytre miljø, og våre produkter skal ikke skade brukerne. Disse målene skal nås gjennom stadige forbedringer. Både ledelse og ansatte skal delta aktivt i forbedringsarbeidet.

I Mars 2018 ble vi sertifisert som et miljøfyrtårn.